top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTony Stewart Tai Chi 4 You

Virologen in US roepen om actie: WAKE UP!!

If nothing else I post this in the interest of free speech.

Please click on the link here to view the


‘WAKE UP!!’

2020 © WantToKnow.nl/be

x

maandag 27 juli: een persconferentie wordt georganiseerd in Washington DC, op Capitol Hill,  aandacht te vragen voor ‘de enorme desinformatiecampagne’ rond het coronavirus. De waarschuwing van de artsen is niet mis: “Als zogenaamde experts en mediapersoonlijkheden beslissingen blijven nemen voor het volk, betekent dat het einde van de democratie”. Hun boodschap was gericht tot zowel het Amerikaanse volk als aan de gehele mensheid: “Wij hebben al een geneesmiddel voor dit virus”. 

En niet zo verwonderlijk dat het bericht (leve de persvrijheid!) en de video van de persconferentie na 8 uur van Facebook werd verwijderd. Maar volgens Breitbart, “waren de beelden op dat moment al ruim 17 miljoen keer bekeken”..!! Vlak daarna haalden ook YouTube en Twitter de video offline. Volgens Andy Stone, een woordvoerder van Facebook, is de video verwijderd vanwege “het delen van onjuiste informatie over geneesmiddelen en behandelingen voor Covid-19”.

Facebook, Google, Twitter en YouTube censureren.!! Ze verwijderen alle informatie, die “tegen hun richtlijnen ingaat.” Tja, dan spreekt het gezegde weer boekdelen, dat luidt: ‘Wat Jan zegt over Piet, zegt álles over Jan, en niets over Piet’.. Dus ‘Wat Facebook zegt over deze artsen, zegt meer over Facebook dan over die artsen’. Informatieve sites over het COVID19 vaccin, die tot genezing zouden kunnen leiden, zijn misleidend, volgens hen. Het tegendeel is waar en om dát te delen met de wereld, winden de artsen daar geen doekjes om. Arts en advocaat Simone Gold zei tijdens de persconferentie:

“Het aantal corona-gevallen, dat je in de media constant ziet stijgen, is eigenlijk irrelevant. Dat is in feite zich opbouwende groeps-immuniteit. Er zijn veel mensen die positief zijn getest en die geen of hele milde symptomen hebben. Het enige waar we aandacht voor moeten hebben, is het sterftecijfer. Als je jonger bent dan 60 en geen onderliggende ziektes hebt, is dit virus minder dodelijk dan griep.”

Een andere arts, Stella Immanuel, zei dat ze al 350 patiënten heeft geholpen die allemaal beter zijn geworden.

“Ik ben naar Washington D.C. gekomen om Amerika te vertellen dat niemand ziek hoeft te worden. We hebben al een geneesmiddel voor dit virus. Het heet hydroxychloroquine, in te nemen met zink en het anti-bioticum azitromycine.”


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page