top of page
De School

De School

Tai Chi 4 You. De naam zegt het al: de manier waarop in onze school wordt lesgegeven is speciaal afgestemd op de wensen van de studenten. U dus.

 

Ik heb de naam Tai Chi 4 You met zorg uitgekozen omdat ik deze ultieme oefeningen uit het Oosten met u wil delen. Wanneer u lid wordt van de Tai Chi 4 You school zult u de natuurlijke principes en de positieve effecten die het op uw gezondheid heeft ontdekken.

 

U vindt hier zowel de focus op de gezondheid van lichaam en geest als het accent op de toepassingen van de bewegingen; Alhoewel Tai Chi wereldberoemd is als de meest vooruitstrevende gezondheidsoefening, is het minder bekend als de meest vooruitstrevende zelfverdedigingskunst in de wereld. Tai Chi beoefenen voor uw gezondheid is heel wijs maar ook om te ontdekken hoe en waarom je een bepaalde beweging doet.

 

Het beoefenen van Tai Chi bevordert de gezondheid, verlengt de levenspan en is een aanvulling op het leven. Met deze principes in gedachten probeer ik alle mensen, wat ook hun godsdienst, afkomst, kleur en geloof is te helpen om de gezondheid in lichaam, geest & ziel te verbeteren en herstellen.

 

Dit onderdeel beschrijft wat u als beoefenaar in onze school kunt verwachten: de docenten, het curriculum, de gratis proefles en het lesrooster (inclusief speciale workshops en andere evenementen gedurende het jaar).

bottom of page