top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTony Stewart Tai Chi 4 You

REINER FUELLMICH EN DOLORES CAHILL OVER HET MENSELIJK MRNA GENETISCH EXPERIMENT.

REINER FUELLMICH EN DOLORES CAHILL OVER HET MENSELIJK MRNA GENETISCH EXPERIMENT, BETER BEKEND ALS ‘COVID-VACCIN’ door Vertaalteam | 11 feb 2021 | COVID-19

Reiner Fuellmich and Dolores Cahill bespreken de grote gevaren van een medische handeling die in werkelijkheid en juridisch gezien als een genetisch experiment op de mensheid beschouwd moet worden, maar die door fabrikanten wordt gepresenteerd als een “vaccin” tegen Covid-19. Naast het gevaar van verergerde ziekteverschijnselen als gevolg van ADE (Antibody Dependent Enhancement), bespreken zij de implicaties van het wereldwijd, en voor de allereerste keer, toedienen van mRNA injectie’s die in staat zijn het menselijk DNA te veranderen.

Reiner Fuellmich is een Duitse internationale advocaat, gespecialiseerd in wereldwijde, corporate corruptie. Samen met drie andere advocaten startte hij in juli 2020 de ‘German Corona Investigative Committee’ (‘Duitse Corona onderzoekscommissie’) om ambtenaren in Duitsland en in de rest van de wereld juridisch te vervolgen voor wat kan worden beschouwd als misdaden tegen de mensheid. Dit geldt in het bijzonder voor de ongeschikte PCR-test die aan de basis ligt van het hele complot. De gevaren van de huidige proeven op mensen wereldwijd met zo goed als ongeteste mRNA-injecties zijn nu echter zijn prioriteit.

Dolores Cahill, een gerenommeerd immunologe uit Ierland, is de initiatiefnemer van de World Freedom Alliance. Deze instantie is opgericht als open platform ter bevordering van vrijheid in al haar vormen, en om informatie aan te bieden van deskundigen die gecensureerd worden door de media.

Zij zijn twee van de talloze medische specialisten en andere beroepsgroepen die zich verzetten tegen de huidige wereldwijde en nationale politiek inzake Covid-19, die absurde vrijheidsbeperkingen afdwingt, en die wordt opgelegd door de WHO, door nationale regeringen en tot op zekere hoogte Anthony Fauci, Bill Gates en de farmaceutische industrie.

Ondertiteling: Riccardo Barbieri

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

A DISCUSSION WITH ANDREW BRIDGEN (rumble.com)

https://rumble.com/v4e3hee-a-discussion-with-andrew-bridgen.html Very important short interview with MP Andrew Bridgen. Excess deaths in the UK was 100.000 in just 2023 !!! Andrews brave actions to he

Comments


bottom of page