top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTony Stewart Tai Chi 4 You

Lena Pu: “Haal alle wifi weg uit scholen!”DOOR FRED TEUNISSEN · 21 JUNI 2020


Eerder plaatsten we twee lange, Engelsltalige interviews met Lena Pu over de gevaren van wifi straling en van 60 GHz in het bijzonder. Een gedeelte uit een van beide video’s is door Willem Erné van Nederlandse ondertitels voorzien. Het gaat om een stuk van 11 minuten. Dit deel is het begin van haar bijdrage aan een online persconferentie die op 5 juni 2020 plaatsvond. Ze geeft hier in het kort de kern van haar research weer. Daardoor kan het wat kort-door-de-bocht overkomen. Toch is het belangrijk dat we nu ook in het Nederlands van de resultaten van haar research kennis kunnen nemen. Volgens Pu speelt 60 GHz straling een sleutelrol in de PLAN-demie en vormen draadloze acces points met een 60 GHz chip een levensgroot gevaar voor schoolkinderen. Alle wifi moet de scholen uit, zo concludeert ze. Ook anderen slaan alarm

De waarschuwing voor 60 GHz wifi is niet nieuw. Ook Joe Imbriano uit Californië en Mark Steele uit Engeland hebben meermaals een zeer krachtig alarm laten horen.

Nieuw aan de bijdrage van Lena Pu is de link die ze legt met bloedonderzoek. Ook nieuw is de link die zij legt met nanotechnologische manipulaties in laboratoria. Op die manier werpt ze nieuw licht op het systeem in de PLAN-demie.

Mark Steele is een wapenexpert en legt duidelijk uit dat al die masten een ‘killer grid’ zijn. Al eerder publiceerden we op TransitieWeb deze onthullende video:


Check out their website for more must know information.


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

A DISCUSSION WITH ANDREW BRIDGEN (rumble.com)

https://rumble.com/v4e3hee-a-discussion-with-andrew-bridgen.html Very important short interview with MP Andrew Bridgen. Excess deaths in the UK was 100.000 in just 2023 !!! Andrews brave actions to he

Comments


bottom of page