Zoeken
  • Albert Einstein

A Stairway to Heaven


The Stairway to Heaven:

“A human being is part of the whole called by us universe, a part limited in time and space. We experience ourselves, our thoughts and feelings as something separate from the rest. A kind of optical delusion of consciousness. This delusion is a kind of prison fro us, restricting us to our personal desires and to affection for a few persons nearest to us.

Our task must be free ourselves from the prison by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature in its beauty…. We shall require a substantially new manner of thinking if mankind is to survive.”

Albert Einstein.

De Ladder die naar de Hemel Leidt:

“De mens is een deel van wat het universum noemen, een deeltje gevangen in tijd en ruimte.

Wij ervaren onszelf, onze gedachten en gevoelens als individueels (gescheiden van de rest). Een soort optisch verlangens en alleen genegenheid voelend voor die paar weinige personen die het dichtst bij ons staan.

Ons streven moet erop gericht zijn ons uit deze gevangenis te bevrijden door onze straal van medeleven (naastenliefde) uit te breiden naar al wat leeft en de hele schepping in al haar schoonheid te omhelzen…

Als de mensheid wil overleven, zullen we een geheel nieuwe denkwijze moeten ontwikkelen.

Albert Einstein.

This was once the Christmas text I think back in 2003 that I read out to students. happy Chi from Tony Stewart.


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Remember your mind body and spirit is not locked down!!!

Remember your mind body and spirit is not locked down!!! Strengthen your Kung fu MIND practice exercising your BODY Tai Chi daily and stay grounded in the knowing that your SPIRIT is free to be! “Imag

Volg ons
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Google+ Basic Square
Telegram-app icon.jpg
Contact informatie

Telefoon  : 0164 854568

GSM         : 06 26906168

Email      : info@taichi4you.nl

 

Whatsapp contact button.png

Ontvang Nieuwsbrief updates:

Locaties
Lessen in Bergen op Zoom & Roosendaal. klik hier: 

© 2021 by TaiChi4You All Rights Reserved.

© Tai Chi 4 You. Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tai Chi 4 You/Tony Stewart.