top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTony Stewart Tai Chi 4 You

Tai Chi 4 You Open Maand 31 Augustus t/m 29 September 2016


KENNISMAKEN MET TAI CHI & QIGONG

Gratis ontdekken tijdens de hele maand september!

Na een mooie zomervakantie met veel BBQ, extra glaasjes wijn en weinig beweging, hebben veel mensen zin om in het nieuwe seizoen een gezonde (her-)start te maken. Tai Chi 4 You maakt het mensen wel heel aantrekkelijk om kennis te maken met de weldaad van Tai Chi.

Het is heel herkenbaar: de dip na de zomer. Je moet weer aan de slag maar de energie ontbreekt nog. Ook kampen veel mensen met stress en lichamelijke ongemakken als stramme ledematen, hoofdpijn en overgewicht. De positieve effecten van Tai Chi op deze klachten zijn al ontelbare keren aangetoond. Niet voor niets dat deze bewegingskunst tot zeer hoge leeftijd kan worden uitgevoerd.

Over Tai Chi 4 You

Leraar Tony Stewart startte ruim 20 jaar geleden in Bergen op Zoom een Tai Chi school onder de naam Tai Chi 4 You. Stewart doceert naast de authentieke Yang familiestijl ook Qigong, een eeuwenoude bewegingsoefening. Recent lanceerde hij Chi Fit & Flow, een revolutionaire combinatie van Tai Chi met fitness. Inmiddels telt de club vele enthousiaste leden in de leeftijd van 15 tot 84 (!) jaar en geeft hij ook les in Roosendaal. Men leert op eenvoudige wijze de bewegingen, zodat je die zelf op elk moment kan oefenen.

Iets voor u? Ontdek het zelf tijdens de proefmaand!

U kunt heel de maand september gratis proberen of Tai Chi bij u past. Zonder enige verplcihting. In Bergen op Zoom worden de proeflessen op drie locaties gegeven: maandagochtend in De Boulevard Noord 10, woensdagavond in Montessorischool, Noordsingel 57 en op donderdagavond in Basisschool Lodijke, Ouderdinge 15. In Roosendaal worden de proeflessen op dinsdagavond en donderdagochtend gegeven in Jadedijk gymzaal Roosendaal.

Voor meer info en vrijblijvend aanmelden voor een proefles, bel Tony Stewart 0164-854568 of 06-26906168 of stuur een mail via info@taichi4you.nl. Uitgebreide informatie over tai chi en de activiteiten van de school is te vinden op de nieuwe website www.taichi4you.nl.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

A DISCUSSION WITH ANDREW BRIDGEN (rumble.com)

https://rumble.com/v4e3hee-a-discussion-with-andrew-bridgen.html Very important short interview with MP Andrew Bridgen. Excess deaths in the UK was 100.000 in just 2023 !!! Andrews brave actions to he

bottom of page