Tai Chi 4 You Reviews
  • Naam: Fiona

  • Lid sinds: 2014/2015

  • U review / beschrijving over Tai Chi 4 You: Tai Chi bij Tai Chi 4 you heeft mij enorme rust gegeven en ik slaap er heerlijk door. Ik had altijd last van een overvol hoofd en ik sliep slecht. Na een les Tai Chi had ik echter van beiden geen last meer. Ik ben hier gekomen doordat mijn moeder al langer aan Tai Chi deed. Toen ik 19 was, was ik is een keer in de stad toen mijn moeder tai chi les had en ik kon met haar mee terug rijden, dus ik ging naar de locatie waar het gegeven werd. Toen ik binnenkwam ging ik aan de zijlijn zitten en keek ik naar de les en toen vroeg Tony aan mij of ik het leuk zou vinden mee te doen aan de les. Dat leek mij wel leuk. Dat is het moment waarop ik aan Tai Chi begonnen ben en na 3 jaar doe ik nog steeds tai chi. Tai Chi zorgt echt voor rust, het geeft je een moment in de dag dat je even alles achter je kan laten en kunt ontspannen. Tai Chi is niet alleen voor oudere mensen zoals veel jongen mensen denken. Tai Chi is voor iedereen, ook voor tieners en jong volwassenen. Ik doe Tai Chi nog steeds met heel veel plezier en vind het heel leuk in de groep. Happy Chi! Fiona

  • Verstuurd op: 31 March, 2018

Uw review wordt binnenkort hier geplaatst: 

Posted 28 june 2017

Tai Chi For Me!

 

Meer dan een jaar geleden begon ik met Tai Chi lessen van Master Tony Stewart bij Tai Chi 4 You.

Door allerlei omstandigheden lukte het mij niet om regelmatig aan de lessen deel te nemen.

De bekende excuses..geen tijd, geen zin, te moe, te zwak en te misselijk.

Opgeslokt door het dagelijks leven waarin ik 2 x verhuisde binnen een jaar tijd en constant aan het klussen was. Druk met mezelf maar vaak ook met het welzijn van anderen.

 

Ik was 's avonds vaak te moe om in slaap te komen en ondanks het feit dat ik uren sliep werd ik net zo moe weer wakker. Ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten maar stond niet stil bij de oorzaak daarvan. Ik slikte steeds meer pillen, plakte steeds meer pleisters.

 

Totdat mijn lichaam schreeuwde STOP! 

 

Pas toen ik lichamelijk gedwongen werd het heel rustig aan te doen kwam het besef dat ik niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk roofbouw had gepleegd. Inmiddels 55 jaar, mijn lichaam moe en mijn geest overbelast..hard op weg naar een burn-out besefte ik!

 

Ik heb mezelf een tijdje heel zielig gevonden maar daar wordt niemand gelukkig van.

De energie die ik tijdens en na afloop van de tai chi lessen had ervaren, was me op de een of andere manier al die tijd bijgebleven en ik wist dat daar voor mij de sleutel lag naar ?? wat..dat wist ik nog niet precies. 

 

Dus ik belde Tony, lichtte mijn situatie toe en vertelde dat ik vastbesloten was het roer om te gooien maar dat ik daar hulp bij nodig had. Ook al iets wat ik vroeger nooit gedaan zou hebben..hulp vragen!

Ik vroeg hem of er een mogelijkheid was thuis privé lessen te krijgen en gelukkig was dat zo!

 

Inmiddels heb ik een aantal privé lessen Tai Chi Coaching van Tony gehad.

Het begin is daar. Een duwtje in mijn rug van Tony.

Tony motiveert me en leert me om te luisteren naar én te communiceren met mijn lichaam. 

 

Eindelijk besef ik dat op mijn To-Do-lijstje van vandaag, en van morgen en van de rest van mijn leven MIJN lichamelijk en geestelijk welzijn bovenaan moeten staan. 

Voor mezelf maar ook om er voor die ander te kunnen blijven zijn!

 

Ik heb weer genoeg energie om aan de groepslessen deel te nemen. En straks kan ik het weer alleen. Ik ben op de goede weg! Een weg met het oog op morgen maar wel in het NU!

 

Het is het grootste en mooiste kado dat ik mezelf ooit heb gegeven!

Tijd voor mezelf, Tai Chi For Me!

 

Thank U Tony! Thank U for my Happy Chi🙏

Groetjes,

Sylvia (55 jr) uit Bergen op Zoom

 

PS: Tai Chi 4 You?? Ik zou zeggen..Doen!!

***************************************

Posted of facebook by Benita 17 january 2017:

Benita Suurland

17 hrs · Halsteren · 

Sinds een aantal maanden beoefen ik Tai Chi, deels vanuit mijn rolstoel en deels staande….
Deze Tai Chi oefeningen hebben mij heel erg goed voorbereidt op mijn operatie en nu helpen de Tai Chi oefeningen tijdens mijn herstel en revalidatie.

Mijn fysiotherapeute (echt een deskundige therapeut en mooi mens ;-), gaf de Tai Chi oefeningen waardering voor de progressie na de operatie.

Dat is nog eens super fijn om te horen!!! Vandaar dat Ik Tai Chi 4 You voor iedereen kan aanraden…onderzoek zelf maar ….. veel succes ;-)

........................................................................

11 january 2017:

  • Naam: Perry

  • Ik heb een proefles gedaan en ben lid geworden vanaf 16-1-2017

  • Ben naar Tai Chi 4 You gegaan om buiten mijn therapieën eens te kijken of er nog andere dingen waren die mij zouden helpen om weer fit en in balans in het leven te staan. Tijdens de proefles heb ik wel gemerkt dat, ondanks de minimale inspanning je veel spieren gebruikt. De les gaf ondanks het veel onderbreken om personen te helpen met bewegingen een bepaalde rustgevoel. Ga vanaf maandag als nieuw lid aan de slag en zal in de toekomst nog wel eens een stukje schrijven. En zoals Tony de les afsluit "Happy Chi". groetjes Perry

  • Verstuurd op: 11 January, 2017

***************************************

    • Naam Cristl

    • Lid vanaf maart 2015, locatie Roosendaal

    • Ik ben Tai Chi gaan doen om meer ontspanning te krijgen. Iedere week krijg ik tijdens de les wel tips en tools hoe ik de energie door kan laten stromen. Deze oefeningen kan ik thuis ook doen als ik voel dat het nodig is. Heerlijk in de tuin in het zonnetje. Dan ben ik weer volledig relaxed. Mijn geest en lichaam zijn nu veel beter in balans. Happy Chi , Tony

    • Verstuurd op: 25 June, 2016

***************************************

    • Theo

    • I have been a member of Tai Chi 4 You since? & les locatie? Ik denk vanaf 2000 , maar met enkele jaren onderbreking.

    • Graag hier jouw korte beschrijving over Tai Chi 4 You Ben begonnen met Tai Chi in 1988. Dit in het kader van de opleiding BOCAM therapie in Roosendaal. Wat direct merkbaar was dat tijdens de oefeningen je geest volledig tot rust kwam. Daarnaast is het een veelzijdige methode om lichamelijk in balans te komen en het activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam, dus gezond voor lichaam en geest. In de loop der jaren diverse docenten gehad , variërend van slecht tot prima ! Iedere deelnemer beoefent Tai Chi naar eigen kunnen en mogelijkheden. Het is in het geheel niet competatief, je werkt aan jezelf en voor jezelf. Bij Tony Stewart vond ik een zeer gedreven, sociaal bewogen en vakdeskundig docent die zich voor de volle 100% inzet voor zijn leerlingen. Niets is hem te veel, je kunt altijd bij hem terecht. Heeft u last van lichamelijke en / of geestelijke klachten en wilt u daar zelf aan werken dan biedt TaiChi4 You u alle mogelijkheid hier toe. Neem contact op voor gratis proeflessen of kom gewoon eens kijken tijdens een les. U bent altijd van harte welkom !

    • Verstuurd op: 27 June, 2016

 

 ***************************************

          Douwe van der Helm

    • Ik heb les sinds eind 2013 in Roosendaal

    • Vanuit eerdere ervaring met Verdedigings Sport (taekwondo voor mij) is bij mij interesse in een verdieping daarvan ontstaan. De verplichte stijlfiguren die bij Taekwondo maar bijvoorbeeld ook bij Karate horen worden in Tai Chi min of meer uitvergroot. Lessen van Tony geven altijd ontspanning. Wegens mijn drukke werkzaamheden is het voor mij onmogelijk met volledige regelmaat te komen. Dat is spijtig daar elke les, of die nu eens meer op beginners of gevorderden is gericht weer een leuke verdieping geeft op de verschillende vormen die we leren. De bekende 24 vorm blijft zelfs na een aantal jaren nog steeds interessant omdat Tony steeds weer nieuwe geheimen onthult bij elke beweging die we uitvoeren. Andere vormen brengen de nodige variatie waar we allemaal wel eens behoefte aan hebben. Tony geeft les op een heel authentieke manier. Niet alleen beoefent hij klassieke stijlen Tai Chi en draagt dat ook uit, de manier waarop hij zijn kennis overbrengt is een bewijs van zijn diepe passie voor zijn vak. Tony heeft duidelijk een missie en dat is iedereen een stukje gezonder en evenwichtiger maken. Zijn ongedwongen manier van overbrengen is daar een mooi voorbeeld van. Alles mag, niets moet. Gevolg is dat ook bij mij thuis de drempel laag is om gewoon met plezier alles uit te proberen en met Tai Chi bezig te zijn. Na een dag hard werken brengt zelfs een korte tijd beoefenen al ontspanning voor het lichaam, maar ook de hersenen. Termen die eerst nogal vaag overkwamen, zoals 'aarden' en 'lichaams energie' kregen voor mij snel betekenis, gewoon door uit te proberen wat Tony in zijn lessen verteld. Voor mij een waardevolle tijdsbesteding die helpt in balans te blijven tijdens de hectiek van alledag. Verstuurd op: 14 June, 2016

***************************************

14 june 2016

    • Mario Manzaneque Alcazar

    • Ik zit bijna3 jaar op tai chi mijn ervaring met tai chi is dan met vriendelijk technieken alle verbindingen van het lichaam in beweging brengt waardoor lichamelijk je prettig voelt ook geestelijk komt je tot rust als groep bij tai chi zijn we mensen met de zefde insteling met een vriendelijk gedacht er achter ik ben 72 jaar en neemt u van me aan dat tai chi is voor alle leeftijden de groeten Mario. Verstuurd op: 14 June, 2016

***************************************

14 june 2016:

    • Wendy van Eekelen

    • Elke dinsdag morgen heb ik les, kun je niet geen probleem haal je hem gewoon op een andere dag in. Maakt niet uit welke dag je gaat de sfeer is altijd goed! :) Na de les ben je heerlijk ontspannen ook legt Tony via deze sport uit hoe te werken met acupuntuurpunten om deze te activeren. Ook een keer op zaterdag geweest deze les ging dieper in op het vecht gedeelte van de sport ook daar zaten nog heel veel dingen in die TAI CHI te bieden heeft!! Ik zit er al heel wat jaartjes op en heb er nog steeds plezier in omdat je hier nooit uit geleerd bent het blijft een uitdaging elke keer wat nieuws :) :) Verstuurd op: 14 June, 2016

***************************************

    • Corrie

    • Lid vanaf  1-9-2015 maandagmorgen B op Z

    • Ik geniet iedere week. Dankzij tai chi kan ik beter opstaan en lopen. Dat geeft een heerlijk vrij gevoel.

    • Verstuurd op: 11 June, 2016

***************************************

  • Francesco

  • Lid in Bergen op Zoom: 2005

  • Tai Chi Chuan heeft gezorgd voor een goede balans, een prachtige hobby en veel plezier. Ik doe het al meer dan 10 jaar en Tony is een geweldige leraar die het complete curriculum beheerst: welzijn voor lichaam en geest maar ook de martiale kant. Een aanrader voor iedereen die op zoek is ontspanning & inspanning: leeftijd, conditie, gewicht etc. is niet belangrijk. Je kunt op elk moment beginnen en op ieder niveau!

  • Verstuurd op: 12 June, 2016. Francesco.

 

***************************************

  • Hoi Tony,
    In september 16 2015 heb ik al eens een review geschreven over je lessen. Ik Wil je dit graag uitgebreider:
    Ik wens je echt dubbel zoveel leerlingen als je nu hebt! De mensen hebben dat verdiend!
    Liefs
    Anna

  • Verstuurd op: 11 June, 2016.

***************************************

Verstuurd op: 16 September, 2015.

  •       Anna 

    • Tony draagt met recht de titel Master. Hij is een zeer kundig en tegelijkertijd zachte leraar. Je leert veel in de lessen, toch is de sfeer altijd ontspannen. Ook na de lessen tijdens een kopje thee wordt er regelmatig gelachen. Het is voor mij DE ontspanningsavond van de week. Bedankt! 

***************************************

Verstuurd op: 29 September, 2015. Bedankt

  •       Chris

    • Graag hier jouw korte beschrijving over Tai Chi 4 You Beste Tony, sinds de zomervakantie neem ik Tai Chi les bij jou. Dit bevalt me prima. Je legt, naast het uitvoeren van de bewegingen, ook de achtergrond van de bewegingen uit en relatie tussen Tai Chi en je gezondheid. Ik merk dat ik lekker in mijn vel zit nu in dit beoefen. Iedere ochtend neem ik een kwartiertje voor mezelf om oefeningen te doen wat erg goed is voor lichaam en geest. Een echte aanrader dus !

***************************************

Verstuurd op: 25 mei 2016.

  •  Hoi Tony,

      Wij willen je bedanken voor je altijd positieve inzet! Wij hebben heel veel bij je geleerd, meer dan alleen       tai chi!  We zullen zeker onze oefeningen en Qigong blijven doen. Master Ping workshops zijn                       fantastische ervaringen echt een aanrader. 

      Wij wensen je heel veel succes met alle nieuwe leerlingen.

      Nogmaals bedankt voor alles, tot ziens en de groetjes van

      Rudy en Lidwien.

    

***************************************

  • Marja Jongenelen

  • Leslocatie Basisschool Lodijken bergen op Zoom

  • Hoi Hoi, Ik ben zo'n 3-4 jaar geleden op Tai Chi gegaan. Waarom Tai Chi, omdat dit voor mij een zeer relaxte en rustgevende sport is met tevens veel spierkracht en positieve energie. De lessen van Tony zijn geweldig, hij is erg enthousiast en zeer betrokken. Dit heeft op mij veel effect en geeft mij energie en positieve gedachten. In mijn dagelijks leven pluk ik daar de vruchten van. Het is een sport die voor iedereen toegankelijk is. Ik zou zeggen doen!!  Verstuurd op: 13 June, 2016

***************************************

Hi Tony,

 

Ik beoefen nu ongeveer 5 jaar de Tai Chi bij Tony.

Ik wilde de originele Tai Chi Chuan form gaan leren en kwam bij Tony in Bergen op Zoom terecht.

Ik wilde meer balans in mijn leven en ook dat de energiestroom meer in balans was in mijn lichaam.

Ik voel inmiddels dat de Tai Chi bewegingen veel energie in de meridianen in stroming brengt, wat een super positief effect heeft op mijn organen.

De lessen die met liefde voor het vak door Tony gegeven worden, heeft hier zeer sterk aan bijgedragen.

Wat ik fijn vind..Tony heeft heel veel kennis en je ervaart dat hij les heeft gehad van de grote meesters.

Hier hebben we in de les heel veel profijt van. Ook alle kennis over de meridianen die gestimuleerd worden door bepaalde bewegingen binnen de vorm die we die dag doen.

Als je een lichamelijke, emotionele of mentale klacht hebt is hij in staat om een oefening in de les te weven zodat er energiestroming en ruimte in het belemmerde gebied komt.

Als je wilt laat hij nog acupressuurpunten zien die je voor thuis kunt gebruiken, als ondersteuning om het gebied verder te ontspannen.

De groep waarin ik zit is heel fijn en gezellig en we kennen elkaar alweer geruime tijd.

Aan het einde van de les voel ik mij altijd voldaan en voel ik dat het mij weer goed gedaan heeft.

De happy chi die weer stroomt maakt dat ik mij altijd blij voel na de les.

Tony ..dank je wel.

Groet, Andrea

***************************************

Verstuurd op: 29 September, 2015. Bedankt

  •     Chris

    • Graag hier jouw korte beschrijving over Tai Chi 4 You Beste Tony, sinds de zomervakantie neem ik Tai Chi les bij jou. Dit bevalt me prima. Je legt, naast het uitvoeren van de bewegingen, ook de achtergrond van de bewegingen uit en relatie tussen Tai Chi en je gezondheid. Ik merk dat ik lekker in mijn vel zit nu in dit beoefen. Iedere ochtend neem ik een kwartiertje voor mezelf om oefeningen te doen wat erg goed is voor lichaam en geest. Een echte aanrader dus !

***************************************

Gisteren in Roosendaal een proefles meegedaan, helemaal leuk! Daar gaan we mee verder! Bedankt!

Sonja Tiehuis. Posted 10th June 2015

***************************************

     Coen

  • Het waren weer fantastische workshops tijdens het weekend met Master Ping. Dat is echt een bijzondere vrouw. Ze ziet alles. Ik heb weer veel geleerd. Bedankt!

    Posted by Coen, 2014 9:03pm

***************************************

​Hallo Tony,
Bedankt dat je dit weekend weer mogelijk hebt gemaakt. het was SUPER!
Ik heb weer heel veel gezien, gehoord en geleerd en heb het gevoel dat het verwerken ons nog veel meer moois gaat brengen.
Liefs ,groetjes en tot morgenavond
Irene

***************************************

Hoi Tony

Het was een goed en leerzaam weekend ik heb weer genoten en veel geleerd

Tony  bedankt

Frans.

***************************************

Hi Tony,

Thanks again for a remarkable weekend with very special people. This past day I have been working with my head up in the clouds!

Such a great peace and energy comes from this weekend, it's amazing, thanks to everyone involved, with special thanks to you and your 'delegation' from England, very inspiring!

If it is possible I would still like to try and get my 'inhaalles' this Wednesday in the Montesori-school.

Happy chi for you, Guus Jansen

Posted 28 june 2017

Tai Chi For Me!

 

Meer dan een jaar geleden begon ik met Tai Chi lessen van Master Tony Stewart bij TaiChi4You.

Door allerlei omstandigheden lukte het mij niet om regelmatig aan de lessen deel te nemen.

De bekende excuses..geen tijd, geen zin, te moe, te zwak en te misselijk.

Opgeslokt door het dagelijks leven waarin ik 2 x verhuisde binnen een jaar tijd en constant aan het klussen was. Druk met mezelf maar vaak ook met het welzijn van anderen.

 

Ik was 's avonds vaak te moe om in slaap te komen en ondanks het feit dat ik uren sliep werd ik net zo moe weer wakker. Ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten maar stond niet stil bij de oorzaak daarvan. Ik slikte steeds meer pillen, plakte steeds meer pleisters.

 

Totdat mijn lichaam schreeuwde STOP! 

 

Pas toen ik lichamelijk gedwongen werd het heel rustig aan te doen kwam het besef dat ik niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk roofbouw had gepleegd. Inmiddels 55 jaar, mijn lichaam moe en mijn geest overbelast..hard op weg naar een burn-out besefte ik!

 

Ik heb mezelf een tijdje heel zielig gevonden maar daar wordt niemand gelukkig van.

De energie die ik tijdens en na afloop van de tai chi lessen had ervaren, was me op de een of andere manier al die tijd bijgebleven en ik wist dat daar voor mij de sleutel lag naar ?? wat..dat wist ik nog niet precies. 

 

Dus ik belde Tony, lichtte mijn situatie toe en vertelde dat ik vastbesloten was het roer om te gooien maar dat ik daar hulp bij nodig had. Ook al iets wat ik vroeger nooit gedaan zou hebben..hulp vragen!

Ik vroeg hem of er een mogelijkheid was thuis privé lessen te krijgen en gelukkig was dat zo!

 

Inmiddels heb ik een aantal privé lessen Tai Chi Coaching van Tony gehad.

Het begin is daar. Een duwtje in mijn rug van Tony.

Tony motiveert me en leert me om te luisteren naar én te communiceren met mijn lichaam. 

 

Eindelijk besef ik dat op mijn To-Do-lijstje van vandaag, en van morgen en van de rest van mijn leven MIJN lichamelijk en geestelijk welzijn bovenaan moeten staan. 

Voor mezelf maar ook om er voor die ander te kunnen blijven zijn!

 

Ik heb weer genoeg energie om aan de groepslessen deel te nemen. En straks kan ik het weer alleen. Ik ben op de goede weg! Een weg met het oog op morgen maar wel in het NU!

 

Het is het grootste en mooiste kado dat ik mezelf ooit heb gegeven!

Tijd voor mezelf, Tai Chi For Me!

 

Thank U Tony! Thank U for my Happy Chi🙏

Groetjes,

Sylvia (55 jr) uit Bergen op Zoom

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Google+ Basic Square

Ontvang Nieuwsbrief updates:

Locaties
Lessen in Bergen op Zoom & Roosendaal. klik hier: 
Contact informatie

Telefoon  : 0164 854568

GSM         : 06 26906168

Email      : info@taichi4you.nl

 

© 2019 by TaiChi4You All Rights Reserved.

 

© Tai Chi 4 You. Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tai Chi 4 You/Tony Stewart.