Reviews about the Sunday morning workshops:

Hoi Tony

 

De zondagochtend Tai Chi workshop vonden; Ik vind de sfeer van Tai Chi Workshop op de zondagochtend in het algemeen net wat gemoedelijker dan op de lessen doordeweeks in de avond. Deze ochtend vond ik erg prettig omdat we naar aanleiding van mijn vraag opmerking het begin van de vorm deden met zeer veel diepgang in alle rust waardoor ik veel details kon opnemen.

Sowieso vind ik de verdieping van de vorm erg fijn zoals vanmorgen hoe je meer kracht vanuit de achterste voet kan halen door juist even van te voren opnieuw meer ontspanning erin te brengen waardoor dit mogelijk is. Waardoor niet alleen de kracht toeneemt maar ook de ontspanning.

Maar ook de aandacht voor andere onderdelen zoals Qigong en Pushings hands waarvoor meer tijd is dan in gewone lessen is waarvoor ik naar deze workshops kom.

De stof is altijd voor iedereen toegankelijk en je pikt altijd weer iets anders op.

 

Groetjes Anja

24 November 2019.

Volg ons
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Google+ Basic Square
Telegram-app icon.jpg
Contact informatie

Telefoon  : 0164 854568

GSM         : 06 26906168

Email      : info@taichi4you.nl

 

Whatsapp contact button.png

Ontvang Nieuwsbrief updates:

Locaties
Lessen in Bergen op Zoom & Roosendaal. klik hier: 

© 2021 by TaiChi4You All Rights Reserved.

© Tai Chi 4 You. Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tai Chi 4 You/Tony Stewart.